fbpx

Tanfolyam

Köszönöm az érdeklődésed a tudatos cikluskövetés tanfolyam iránt!

A tanfolyam során megtanítom, hogyan működik a női ciklus, hogyan kell megfigyelni az elsődleges termékenységi jeleket, és hogy hogyan használhatod ki a ciklikusságot arra, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet, vagy elősegítsd a várandósságot, attól függően, hogy milyen szándékaid vannak jelenleg.

Mit tanulhatsz?
– egy 99,4%-os hatékonyságú fogamzásgátlási módszert
– egy módszert, ami sokszorosára növeli a fogamzás esélyét
– egy életformát, amivel figyelemmel követheted az egészséged

Kitől tanulhatsz?
Székely Judit vagyok, végzett családtervezési szakértő. Egészen két évvel ezelőttig alig tudtam bármit a ciklusomról, szépen lassan építettem fel a tudásom nagyrészt könyvek alapján, de te azzal az előnnyel indulsz, hogy lesz melletted egy instruktor, aki a legfontosabb tudnivalókat átadja neked!

Milyen anyag tartozik a tanfolyamba?
– anatómia, hormonok
– a menstruációs ciklus
– a három termékenységi jel
– a fogamzásgátlás szabályai
– szabályok a perimenopauza, a szoptatás és a fogamzásgátló letétele utáni időszakra
… és sok más hasznos infó, amit nem akarok rögtön lelőni. 😉

Hol és hogyan zajlik a tanfolyam?
Négy alkalommal fogunk csoportban online találkozni, ezen kívül az ár magába foglal három személyes (szintén online) konzultációt is.

A következő tanfolyam időpontjai:

 – ezek a közös alkalmak felvételre kerülnek, így ha esetleg az egyikre nem tudsz eljönni, utólag vissza tudod nézni az aznapi anyagot

 

Jelentkezési határidő:

Mennyibe kerül? Hogyan tudok fizetni?
A tanfolyam bevezető ára 45.000 Ft. Jelenleg csak banki utalással tudsz fizetni.

A létszám limitált, ezért ha szeretnél részt venni, minél hamarabb regisztrálj! Ha elérhető a jelentkezési űrlap, akkor van még szabad hely.

Hasznos tudnivalók:

– A jelentkezés elküldése után számlát állítok ki a számodra. A tanfolyam díját (45.000 Ft) a számlán megadott számlaszámra történő előre utalással tudjátok rendezni. Az utalás megérkezésével küldöm majd el neked a visszaigazoló emailt és a további tudnivalókat.

– A számlát tartalmazó e-mailt figyeld a Spam/Promóciók mappában is! Előfordulhat, hogy oda érkezik be az e-mail.

– A jelentkezés során megadott személyes adatokra a rendelés feldolgozásához, a számla kiállításához van szükség. Ezeket az adatokat bizalmasan kezelem, azokba másoknak nem engedek betekintést. A jelentkezés elküldésével hozzájárulsz ezen adatok kezeléséhez.

Ha valamire nem kaptál választ, nyugodtan írj nekem emailt (hello@tudatosciklus.hu) vagy keress meg instagramon / Facebookon! ?


Vélemények a tanfolyamról

A tanfolyam rengeteget adott nekem. Jobban ismerem a testem, a ciklusomat, eddig nem igazán figyeltem ezekre a dolgokra, a ciklusomra, elkönyveltem magamban, hogy ez kicsit rendszertelen, de ez így oké. Viszont mióta követem a ciklusom és megfigyelem magam, sokkal felszabadultabbnak érzem magam, tudom, hogy ami velem történik az normális és ez megnyugtat. A testemen és a ciklusomon kívül megismertem még 4 csodálatos nőt, akiket hallgatva ismét nyugodtabb lettem, hiszen ők is azokkal küzdöttek, mint én, úgy voltak a ciklusukkal, mint én. Mindenki olyan támogatással figyelte a másikat és ez nagyon jó volt. Valamint a legaranyosabb, legkedvesebb oktatónk volt, aki szintén mindenre odafigyelt velünk és a tanfolyammal kapcsolatban is.:) Elképesztően örülök, hogy belekezdtem ebbe, mert minden egyes perce megérte. Remélem egyre több nőhöz eljut, mert szerintem mindenkinek sokat tudna adni, jobban megismerné a saját működését és ez csak előre tudná vinni:) Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lesz több közös óra, de köszönöm, hogy részt vehettem ebben a kalandban Veletek!:)

Dóri

Nagyon-nagyon jó volt az egész tanfolyam, elejétől a végéig! Rengeteget tanultam a saját ciklusomról (ami elég szomorú, hogy eddig nem tudtam csomó mindent). Nem csak magát a ciklust, de az egész életmódom és a testem kapcsolatát is segít jobban megismerni és felismerni az összefüggéseket. Bárcsak mindenki tisztában lenne mindazzal, amit volt lehetőségünk megtanulni! Nagyon örülök, hogy rész vehettem a tanfolyamon és teljesen őszintén jobb oktatót nem is kívánhatnék 🙂

Szilvi

Csak újat tanultam és kifejezetten érdekes volt. Alapvetően azért jelentkeztem, hogy magammal tisztába legyek, de látva és hallva a tanultakat, biztosan fogom alkalmazni a szimptotermális módszert!

Antónia

Rengeteg új tudást szereztem a testemmel kapcsolatban. A legjobban azt élvezem, hogy a tanfolyam elvégzése óta sokkal jobban ismerem a testem jelzéseit, és jobban is tudom értelmezni azokat. A ciklusomat egyre jobban kiismerem, és sokszor lélekben is fel tudok készülni a ciklusom egy-egy szakaszára. Kicsit olyan érzésem van, mintha valami szupererőm lenne ? Olyan jó lenne, ha minél több lány és nő ennek a tudásnak a birtokában lehetne, amit ez a tanfolyam nyújt. Én nem csak azoknak ajánlom a tanfolyamot, akiket érdekelnek a természetes fogamzásgátlási módszerek, vagy éppen babát szeretnének, hanem azoknak is, akik szívesen tanulnak a testük működéséről, akik szeretnének nagyobb harmóniában lenni önmagukkal.

Janka

A tanfolyam során jobban megértettem a ciklusom működését és annak összefüggését a hangulatommal, energiámmal, libidómmal. Mivel viszonylag rossz alvó vagyok eleinte féltem a reggeli mérésektől, de már kb másfél hónap után hozzászoktam a rutinhoz és ma már semmi gondot nem okoz a dolog. Az, hogy mindig tudom hol tartok a ciklusomban magabiztosságot ad és úgy érzem törődöm a szervezetemmel, ami szintén egy nagyon pozitív része a módszernek. A tanfolyamon azt élveztem nagyon, hogy kialakult egy bizalmas légkör és úgy éreztem nincs rossz kérdés, mindannyian egy cipőben járunk és kíváncsinak/nyitottnak lenni kifejezetten kifizetődő. Úgy érzem magába foglalt csomó érdekességet a tananyag emellett pedig kipótolta a felvilágosító órákból kimaradt réseket. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki úgy érzi nem nyűg naponta pár percet rászánni a módszer alkalmazásához szükséges dolgokra – ez szerintem teljesen személyfüggő – és érdekli, hogy milyen folyamatok zajlanak le a szervezetében a ciklusa alatt.

Elza