fbpx

Egyéni konzultáció

4990 Ft

Fontos: ha részt veszel a tanfolyamomon, akkor 3 egyéni konzultáció automatikusan benne van az árban, ha ezeken felül szeretnél velem konzultálni, akkor viszont a termék kosárbatételével és kifizetésével tudsz konzultációra jelentkezni.

Elfogyott

Cikkszám: 005 Kategória:

Leírás

Mikor érdemes konzultációra jelentkeznem?

Kérlek, hogy konzultációra csak akkor jelentkezz, ha korábban elvégeztél már termékenységtudat tanfolyamot (akár nálam, akár másnál), mert csak így tudok érdemben segíteni, a konzultáció során nem tudom átadni a tanfolyam anyagát. Ha egyénileg szeretnéd elsajátítani a tanfolyam anyagát, arra is van lehetőség, ilyen esetben kérlek írj nekem egy emailt (hello@tudatosciklus.hu) és megbeszéljük a részleteket.

Mivel készüljek?

A konzultáció előtt, ha van rá lehetőséged, kérlek küldd el a legutóbbi néhány ciklusgörbédet előre (hello@tudatosciklus.hu), hogy együtt meg tudjuk nézni őket a konzultáció során.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

A konzultáció időpontját a fizetést követően megjelenő oldalon tudod kiválasztani.
Itt láthatod, hogy melyik napokon mikor vagyok elérhető, és anélkül, hogy oda-vissza emaileznénk, ki tudsz választani egy időpontot, amikor ráérsz, és az rögtön be is kerül az én naptáramba is. ? Ezután kapni fogsz egy Zoom linket emailben az adott időpontra.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A konzultáció ára 5000 Ft/ fél óra (erre rá tudunk húzni pár percet, ha kell, illetve ha úgy érzed, ennél több időre lenne szükséged, akkor nyugodtan foglalj kétszer fél órát).

 

A jelentkezés során megadott személyes adatokra a rendelés feldolgozásához, a számla kiállításához van szükség. Ezeket az adatokat bizalmasan kezelem, azokba másoknak nem engedek betekintést. A jelentkezés elküldésével hozzájárulsz ezen adatok kezeléséhez.

Kérdés esetén nyugodtan írj nekem a hello@tudatosciklus.hu címre és igyekszem válaszolni. ?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni konzultáció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük